Goedkoop laminaat kopen in Amsterdam?

-11%
22,50 19,95
-18%
16,92 13,95
-18%
-31%
-29%
-48%
43,66 22,50
-33%

Laminaat Amsterdam

Op zoek naar laminaat in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Directfloor betaald u nooit teveel. Wij bieden zelfs een 100% laagste prijsgarantie om u ervan te verzekeren dat u een mooie prijs betaald. Wij hebben een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren. U mag zelf uw bezorgdatum uitkiezen voor het bezorgen van Laminaat in Amsterdam. De filters op de website maken het erg makkelijk voor u om een keuze te maken. Daarnaast kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via de website en de mail.

Een hoge kwaliteit laminaat in Amsterdam kunnen aangeboden worden tegen een lage prijs door verschillende redenen. Wij bieden onze producten rechtstreeks vanuit de fabrikant naar de consument aan. Een webwinkel heeft geen huurkosten/personeelskosten en dus kunnen we onze producten voor een lagere prijs leveren. In tegenstelling tot een fysieke winkel kunt u bij ons 24/7 laminaat bestellen. Laminaat is er in verschillende soorten en maten. Zo bieden wij houtpatroon en tegelpatroon aan voor het laminaat. Daarnaast zijn er de kleuren blauw, bruin, grijs, groen, licht-bruin, roze, wit en zwart beschikbaar. Naast laminaat verkopen wij ook PVC vloeren, ondervloeren, plinten en kunstgras. PVC  wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt voor vloeren.

Service laminaat Amsterdam

Directfloor.nl biedt ook een laminaat legservice om bestelde vloeren te laten leggen. Wij werken samen met vertrouwde zzp-ers die uw laminaat vakkundig kunnen leggen. Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen worden uw gegevens doorgegeven aan onze leggers. Zij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak, voor het leggen van uw laminaat.

Al vele bezoekers gingen u voor bij de aanschaf van Laminaat in Amsterdam. We hebben inmiddels al duizenden gelukkige klanten!

Directfloor.nl

 8mm Laminaat al vanaf €6,50 per vierkante meter.
 Vakkundig Laten leggen voor €7,50 p/m in Laminaat Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam West.
 Profiteren van combideal.(Ondervloer + Plakplinten)

 Bijpassende plak-en hoge plinten.
 Meer als 250 soorten laminaat & pvc vloeren!
 Winstmarge laag houden betekent voordeel voor de klant!

 Grote volume aan laminaat? Extra kassakorting!

laminaat amsterdam

Bekijk ons aanbod laminaat

 

 

 

Op de website kunt u een greep uit ons assortiment vinden.

Laminaat Amsterdam