Pvc vloer Almere

Bent u op zoek naar het mooiste én goedkoopste pvc vloeren van Almere? Kom dan gauw eens langs bij Directfloor! Zoek bij ons in Almere uw favoriete pvc-vloer uit in ons ongekend ruime assortiment en neem ‘m meteen mee! Of kies voor gemak en laat de vloer gewoon bij u thuis bezorgen. Sterker nog: koopt u een pvc-vloer bij ons in Almere, dan hoeft u zich verder letterlijk nergens meer druk om te maken, want we komen de vloer zelfs graag bij u leggen. Zo heeft u binnen enkele dagen al die prachtige nieuw pvc vloer bij u in huis liggen!

-20%
29.87 m2
-20%
29.87 m2
-20%
29.87 m2
-20%
29.87 m2
-20%
29.87 m2
-20%
29.87 m2
-20%
-20%

 

Goedkope pvc vloeren in Almere

Pvc wordt, ook in Almere, de laatste jaren steeds populairder. Inmiddels is het zelfs het meestverkochte type vloer. Niet zo vreemd, want pvc biedt vele voordelen. Het grootste voordeel, daar hoeven niet omheen te draaien, is wellicht nog wel de prijs. Voor een relatief klein bedrag heeft u een nieuwe vloer die de klasse van een echte authentieke houten of marmeren vloer uitstraalt, maar dan zonder de nadelen die dit soort luxe vloeren kenmerken. En dan krijgt u bij ons ook nog eens gegarandeerd écht de allerlaagste prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bij ons vindt u namelijk alleen hoogwaardig Starfloor Click-pvc van het Nederlandse kwaliteitsmerk Tarkett! Naast PVC vloeren verkopen wij ook laminaat vloerenondervloerenplinten en kunstgras.

Pvc-vloer outlet in Almere

Alsof het nog niet genoeg is bieden we naast onze gewone collectie ultrascherp geprijsde pvc-vloeren in Almere ook nog eens een speciale outlet-collectie aan. Dit is een steeds veranderend assortiment pvc-vloeren die uit het reguliere assortiment gaan en zodoende voor bodemprijzen in de uitverkoop gaan. Hierbij geldt op = op, dus kom gauw eens langs in onze showroom om de actuele outlet te bekijken!

Nog meer voordelen van een pvc-vloer

Goed, dat pvc in Almere voor uw portemonnee een meer dan uitstekende keuze is, dat moge nu wel duidelijk zijn. Maar u koopt natuurlijk niet alleen een pvc-vloer om kosten te besparen. Pvc brengt namelijk nog vele andere voordelen met zich mee. We sommen er maar even een paar voor u op:

  • Pvc is ontzettend duurzaam en gaat makkelijk 25 jaar mee;
  • Pvc voelt lekker zacht en warm aan en is daarmee ook erg kindvriendelijk;
  • Pvc is water- en vuilafstotend en daarmee erg onderhoudsvriendelijk;
  • Pvc is geluiddempend en daardoor een goede keuze voor in appartementen;
  • Pvc gaat uitstekend samen met vloerverwarming;
  • En bovenal: pvc oogt tegenwoordig levensecht en is niet te onderscheiden van een echte houten of natuurstenen vloer!

Kom gauw eens langs in onze showroom!

We hoeven u er vast niet verder meer van te overtuigen dat pvc voor u in Almere een meer dan uitstekende keuze is. Daarom nodigen we u van harte uit om onze showroom eens te bezoeken, dan kunt u in alle rust ons ruime aanbod bekijken. En heeft u uw favoriete pvc-vloer al op de site gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen! U bent in dat geval nog maar een paar klikken verwijderd van een prachtige pvc-vloer bij u thuis in Almere!

 

Heeft u een vraag voor ons? Ga naar onze contact pagina!