-28%
9,95 7,20
-11%
22,50 19,95
-48%
43,66 22,50
-43%
43,66 24,95
-36%
24,95 15,95
-17%
29,95 24,95

PVC vloeren Almere

Op zoek naar PVC vloeren in Almere? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Directfloor.nl betaald u nooit teveel. Wij bieden zelfs een laagste prijsgarantie.

PVC vloeren worden steeds populairder. PVC vloerbedekking is een duurzame vloerafwerking. Het ziet er goed uit, is sterk en goed bestand tegen vocht. Daarnaast heeft PVC ook een dempende werking.

Wij hebben een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren. U mag zelf uw bezorgdatum uitkiezen voor het bezorgen van PVC vloeren in Almere.

De filters op de website maken het erg makkelijk voor u om een keuze te maken. Daarnaast kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via de website en de mail.

Een hoge pvc vloeren in Almere kunnen aangeboden worden tegen een lage prijs door verschillende redenen. Wij bieden onze producten rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u aan. In tegenstelling tot een fysieke winkel kunt u bij ons 24/7 PVC vloeren bestellen.

Naast PVC vloeren verkopen wij ook laminaat vloeren, ondervloeren, plinten en kunstgras.

Laminaat is er in verschillende soorten en maten. Zo bieden wij houtpatroon en tegelpatroon aan voor het laminaat. Daarnaast zijn er de kleuren blauw, bruin, grijs, groen, licht-bruin, roze, wit en zwart beschikbaar.

 

Service PVC vloeren Almere

Directfloor.nl biedt ook een PVC  legservice aan om de door u bestelde vloeren te laten leggen. Wij werken samen met vertrouwde zzp-ers die uw PVC vloer vakkundig kunnen leggen. Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen worden uw gegevens doorgegeven aan onze leggers. Zij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak, voor het leggen van uw PVC vloer.

We hebben inmiddels al duizenden gelukkige klanten! Al duizenden bezoekers gingen u voor bij de aanschaf van PVC vloeren in Almere.

Heeft u een vraag voor ons? Ga naar onze contact pagina!