Laminaat Lelystad

Het is zover: u bent in Lelystad op zoek naar kwalitatief, maar goedkoop laminaat. Het probleem is echter dat veel betaalbare modellen van slechte kwaliteit zijn en andersom. Dat is bij Directfloor gelukkig anders. Bij ons vindt u namelijk de beste vloeren voor de laagste prijs. Zo bieden wij producten van Duitse topmerken voor een leuke prijs aan. Denk aan grote namen, zoals: Kronotex, Tarkett, Visio Grande, Krono-Original en Kronoswiss.

Bekijk hier ons assortiment!

-20%
10.95 m2
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
14.95 m2
-20%
15.95 m2

 

Hoeveel kost laminaat in Lelystad?

Veel woningeigenaren in Lelystad vragen het zich af: wat zijn de kosten voor laminaat? Er is helaas geen eenduidig antwoord te geven. De prijs schommelt gemiddeld tussen de € 6,50 en de € 26,99 per vierkante meter. Wat de prijs per m2 uiteindelijk is, is van meerdere zaken afhankelijk, waaronder:

Kwaliteitsklassen

Bij het bepalen van het perfecte laminaat voor uw woning of ruimte in Lelystad, is vooral de slijtvastheid belangrijk. Dit wordt vaak uitgedrukt in een AC-waarde: de kwaliteitsklasse. Hoe hoger de waarde, hoe minder snel de vloer beschadigingen oploopt en hoe duurder deze vaak is in aanschaf.

AC1 T/M AC3: Geschikt voor woningen
AC3 T/M AC6: Geschikt voor woningen en commercie

V-groeven

De prijs van laminaat wordt ook bepaald door de aanwezigheid van V-groeven. De planken worden hierbij schuin afgesneden, waardoor er bij het leggen van de vloer een V-vormige groef ontstaat. Dit geeft uw laminaat in Lelystad een luxe uitstraling. Qua kosten kunt u rekening houden met:

  • Zonder V-groef van € 6,50 tot € 15,95 per m²
  • 2-zijdige V-groef: van € 13,95 tot € 17,95 per m²
  • 4-zijdige V-groef: ongeveer € 14,95€ per m²

Wilt u in Lelystad het liefst laminaat plaatsen met lange of brede planken? Een model met een vierzijdige groef kost dan ongeveer € 23,95 per vierkante meter.

Bijbehorende producten

Met enkel de aanschaf van nieuw laminaat is uw vloer in Lelystad nog niet klaar. Om het geheel goed af te ronden, is het verstandig (en soms zelfs verplicht) om de volgende producten bij te bestellen:

Een betaalbare vloer met Directfloor.nl

Het zelf of laten leggen van een laminaatvloer vraagt om een flinke investering. Met honderd euro komt u vaak niet ver. Gelukkig bieden wij u bij Directfloor de laagste-prijsgarantie voor de grootste kwaliteitsproducten. Hiermee verzekeren wij u dat u altijd de beste prijs betaalt. Ook kunnen wij snel leveren dankzij onze grote voorraad. Goedkoop laminaat in Lelystad: het kan met Directfloor!

Onze voordelen

De keuze is gemaakt: u wilt in Lelystad laminaat laten leggen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfsruimte: u gaat niet over één dag glad ijs. Kies daarom voor een laminaatvloer van Directfloor. Wij bieden u de volgende voordelen:

✓ Laminaat (8 mm) al vanaf € 6,50 per m²;
✓ Vakkundig laten leggen voor € 7,50 per m²;
✓ Profiteren van combideal voor ondervloeren en plinten;
✓ Ruim 250 verschillende soorten laminaat- & pvc-vloeren;
✓ Goedkoop laminaat in Lelystad door lage winstmarge;
✓ Grote volume aan laminaat? Extra kassakorting;
✓ Bijpassende plak- en hoge plinten.

Bestel vandaag nog laminaat in Lelystad

Een vloer kan de ruimte maken of breken. De keuze voor goede kwaliteit is hierbij onontbeerlijk. Alleen zo kunt u in Lelystad lang van mooi laminaat blijven genieten. Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding doet u zaken met Directfloor. U vindt ons aan de Karperweg 14 in Almere. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 036 – 23 40 300, een chatbericht te sturen of ons contactformulier in te vullen. Wanneer ligt er bij u in Lelystad goedkoop laminaat van kwaliteit?