Tegel laminaat


Bent u opzoek naar goedkope A-kwaliteit tegel laminaat? Bij ons zit u dan goed, welkom bij Directfloor.nl. Bij Directfloor.nl betaald u nooit teveel voor u tegel laminaat. Wij bieden zelfs een laagste prijsgarantie voor alle vloeren die wij verkopen.

Wij hebben een grote voorraad en kunnen daarom snel aan u leveren. De bezorgdatum mag u zelf uitkiezen. De verschillende filters op Directfloor.nl maken het erg makkelijk voor u om een keuze te maken. Daarnaast kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen voor advies of vragen. Dit kan telefonisch, via de website en de mail.

Een A-kwaliteit tegel laminaat kan aangeboden worden tegen een lage prijs vanwege verschillende redenen. Wij bieden onze producten rechtstreeks vanuit de fabrikant naar de consument aan. Geen huurkosten en personeelskosten zorgen er dus voor dat we onze producten voor een lagere prijs kunnen leveren. In tegenstelling tot een fysieke winkel kunt u bij ons 24/7 tegel laminaat bestellen.

Naast laminaat verkopen wij ook PVC vloeren, ondervloeren, plinten en kunstgras. PVC vloeren worden de laatste jaren steeds populairder. PVC vloerbedekking is een duurzame vloerafwerking. Het ziet er goed uit, is sterk en goed bestand tegen water. Daarnaast heeft PVC ook een dempende werking.

Service

Directfloor.nl biedt ook de service aan om uw (tegel) laminaat of pvc vloeren besteld bij onze webwinkel te laten leggen. Wij werken samen met vertrouwde zzp-ers die uw laminaat vakkundig kunnen leggen. Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen worden uw gegevens doorgegeven aan onze leggers. Zij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak, voor het leggen van uw tegel laminaat.

We hebben inmiddels al vele gelukkige klanten! Al duizenden bezoekers gingen u voor bij de aanschaf van (tegel) laminaat.

-20%
-20%
-20%
-20%
24.95
-20%
19.95
-20%
24.95 M2
-20%
-20%
+
Uitverkocht
19.95
-20%
+
Uitverkocht
27.95
-20%

Tegel Laminaat