-28%
9,95 7,20
-11%
22,50 19,95
-48%
43,66 22,50
-43%
43,66 24,95
-36%
24,95 15,95
-17%
29,95 24,95

PVC vloeren Amsterdam

Op zoek naar PVC vloeren  in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Directfloor.nl betaald u nooit teveel. Wij bieden zelfs een laagste prijsgarantie.

PVC vloeren worden steeds populairder. PVC vloerbedekkingen zijn een duurzame vloerafwerking. Het ziet er goed uit, is sterk en goed bestand tegen vocht. Daarnaast heeft PVC ook een dempende werking.

Wij hebben een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren. U mag zelf uw bezorgdatum uitkiezen voor het bezorgen van PVC vloeren in Amsterdam.

De filters op de website maken het erg makkelijk voor u om een keuze te maken. Daarnaast kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via de website en de mail.

Een hoge pvc vloeren in Amsterdam kunnen aangeboden worden tegen een lage prijs door verschillende redenen. Wij bieden onze producten rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u aan. In tegenstelling tot een fysieke winkel kunt u bij ons ‘s nachts en overdag PVC bestellen.

Naast PVC vloeren verkopen wij ook Laminaat vloeren, ondervloeren, plinten en kunstgras.

Laminaat is er in verschillende soorten en maten. Zo bieden wij houtpatroon en tegelpatroon aan voor het laminaat. Daarnaast zijn er de kleuren blauw, bruin, grijs, groen, licht-bruin, roze, wit en zwart beschikbaar.

 

Service laminaat Amsterdam

Directfloor.nl biedt ook een legservice aan om bestelde vloeren te laten leggen. Wij werken samen met vakkundige zzp-ers die uw vloeren professioneel kunnen leggen. Op het moment dat wij een bestelling ontvangen worden uw gegevens doorgegeven aan de ZZP’ers. Zij zullen snel (binnen 2 werkdagen) contact met u opnemen voor het maken van een afspraak, voor het leggen van uw laminaat.

Al vele bezoekers gingen u voor bij de aanschaf van PVC vloeren in Amsterdam. We hebben inmiddels al duizenden gelukkige klanten!