ONLINE VERKOOP

Directfloor.nl biedt u de mogelijkheid om online en offline een laminaatvloeren & PVC vloeren te kopen. Voor zowel particulieren en zakelijke klanten. Wij bieden onze producten rechtstreeks vanuit de fabrikant naar de consument.
Bij een online webwinkel kunt u gemakkelijk vergelijken naar prijzen, Directfloor biedt de laagste prijsgarantie aan en zo kunnen wij dus onze producten voor een lagere prijs leveren.

Heeft u een vloer online gezien? Maar twijfelt u toch over de kleur?  U kunt bij ons ook natuurlijk langskomen om de vloer te bezichtigen. We zijn gevestigd aan de Karperweg 14 in Almere.

 

 

 

Directfloor.nl biedt ook legservice in samenwerking met zzp-ers voor uw laminaat/pvc vloeren die u via onze webwinkel heeft gekocht. In samenwerking met onze vertrouwde en vakkundige zzp-ers is er een mogelijkheid om uw laminaatvloer te laten leggen. Na het ontvangen van uw bestelling worden uw gegevens doorgegeven aan onze leggers en nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Bekijk hier onze projecten