Directfloor en ISPA Vastgoed BV: Samenwerking in Stijl en Comfort

Sinds 2015 hebben Directfloor en ISPA Vastgoed BV een vruchtbare en succesvolle samenwerking opgebouwd, waarbij we met trots kunnen aankondigen dat we al meer dan 750 woningen hebben voorzien van hoogwaardige laminaat- en PVC-vloeren. We kijken niet alleen terug op onze gedeelde geschiedenis, maar ook vol enthousiasme naar de toekomstige projecten die nog in het verschiet liggen.

ISPA Vastgoed BV: Duurzame Woningen met Keuzevrijheid

ISPA Vastgoed BV staat bekend om haar toewijding aan duurzame en comfortabele woningen. Of u nu een appartement zoekt met een oppervlakte van 45m² of een ruime woning van 125m², ISPA Vastgoed BV heeft voor elk wat wils. Bij de oplevering heeft u de vrije keuze: een volledig opgeleverde woning met keuken, vloer, afgewerkte muren en een complete badkamer, of de vrijheid om uw eigen stempel te drukken op uw nieuwe huis.

Duurzaamheid in Elk Detail

ISPA Vastgoed BV gaat verder dan alleen de basics. Hun woningen zijn uitgerust met moderne gemakken zoals vloerverwarming en zonnepanelen, waardoor uw nieuwe huis niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en energiezuinig.

Keuze voor Comfort en Gemak

Onze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot een voordelige prijsafspraak voor klanten die kiezen voor de complete oplevering via ISPA Vastgoed BV. Deze keuze biedt niet alleen gemak en tijdsbesparing, maar ook de zekerheid van een professioneel gelegde vloer en garantie. Veel bewoners kiezen dan ook voor dit complete pakket.

Voor degenen die hun vloer een persoonlijke touch willen geven, presenteren we graag onze nieuwe collectie van de merken Egger en Kronotex. Met 15 prachtige kleuren en designs is er voor ieder wat wils. Standaard plaatsen we 6 cm witte muurplinten, maar ook 8 cm of 10 cm hoogte in witte of zwarte kleur zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Showroomervaring en Maatwerk

In onze showroom verwelkomen we u graag om uw ideale vloer en plinten uit te kiezen. Afwijkende wensen en maatwerk zijn bespreekbaar en worden altijd in nauw overleg met ISPA Vastgoed BV en u als klant besproken. We begrijpen dat uw droomvloer uniek is, en we zijn er om deze naast het aangeboden pakket te verwezenlijken.

Uw Nieuwe Vloer en Toekomstige Successen

Directfloor kijkt ernaar uit om uw nieuwe vloer te leggen in uw gloednieuwe woning. Met onze hoogwaardige vloeren dragen we bij aan het creëren van een warme en stijlvolle leefruimte. We wensen u niet alleen veel succes in uw nieuwe woning, maar ook comfortabele voeten op uw nieuwe, warme vloer.

Voor meer informatie, afspraken of showroombezoeken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen met ISPA Vastgoed BV staan wij klaar om uw huis om te toveren tot uw droomwoning.